servicii

video

Oferim servicii video de toate tipurile, rasele si factiunile: de la blockbustere la filme de arta, de la reclame la filme de propaganda, de la prezentari de produse la videoclipuri incerte.

proiecte video

panou

Commercials

Reclame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

audio

Putem surprinde vocile mirobolante, instrumentele destrunate sau mesajele negustoresti impudice atat in maruntul nostru studio, cat si live in orice locatie unde microfoanele noastre sunt binevenite.

proiecte audio

panou

Audiobooks

Carti Audio
 
 

foto

Toata lumea stie sa faca poze cu mobilul, dar nu toti stiu ca faca mobilul cu pozele. In studioul nostru foto sau in orice alte locatii, noi vom scoate in evidenta tot ce este important in produsul dvs.: ambalajul magarinei, sufletul foto-modelului sau picaturile de apa ce se preling pe sticla de bere.

proiecte foto

Automotive Photography

Automotive Photography

by Dragos Borcanea
 
 
 
 
 
 
 

rental

Echipamentele noastre pe baza de kriptonita pot face fata oricui eveniment (tornade lowlight, concerte silentioase, manechine supraponderale etc.). Fie ca e vorba de camere full-HD sau 4k, aparate foto & obiective, sisteme de iluminare sau microfoane uni-directionale, toate sunt gata de plecare in misiuni imposibile.

proiecte rental

Video Production

Video Production

Echipamente Video
 
 
 

ne gasiti aici